Kapcsolat | Fotógalériák

Koncertek

Koncertek

Koncertek fotózásakor készült képek időrendben

Nikon DSLR ABC

Nikon DSLR ABC

2010. December 25. 01:46

2011-ben is folytatódik!
Kerülj képbe a gépeddel!
Megtanulhatod, hogy hogyan pontosan olyan a fotód, amilyet szeretnél.
Van már egy tükörreflexes géped, de sokszor azt érzed, nem tudod kihasználni? Látod, hogy mások jobb képeket készítenek, és tudni akarod, hogyan hozhatod ki te is ugyan azt a gépedbol? Most akarsz gépet venni, és tudni akarod, mire leszel képes vele, és melyiket érdemes választanod? Nem ismered ki magad a géped menüjében, nem tudod, mit mire tudsz használni? A használati utasítás bonyolult és érthetetlen?   Ha te is így érzel, várunk téged is a Nikon DSLR ABC workshopon!    2X3 órában megismerheted a fotózás alapjait - elméleti és gyakorlati szemmel, megtanulod használni a gépedet, és kihozni belole a maximumot. Megismerheted, hogyan lesz olyan a képed, amilyet szeretnél!
A fotózás tecnikai alapjai a gyakorlatban, méghozzá Nikonos szemmel. Két alkalom, azaz 2x3 óra a Tripont műtermében. A következő időpont: Egy ideig biztosan nem lesz Nikon DSLR ABC workshop!

Rendezvények

Rendezvények

Cégek, intézmények, szórakozóhelyek stb. rendezvényin készült képek csak akkor kerülnek fel ide, ha a megrendelő azt kéri, vagy technikailag szükséges.

Dörögdi Fesztivál 2009

Dörögdi Fesztivál 2009

Hagyományteremtő összefogás a Völgyben

Emberek

Emberek

Céges kollektívák, csapatok, informális közösségek

Tárgyfotók, termékfotók

Tárgyfotók, termékfotók

Macsali TAN-TAN konyhaszekrény


  • 1
RSS RSS Feed | Archive View | Contact us | Powered by zenPHOTO